Dnes je Čtvrtek 22.2.2018 a svátek má Petr | V databázi máme 4 772 receptů


Hovězí maso (celkem 97)

  • Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem

    Hovězí maso → Z okořeněného masa vytvarujeme burgery, potřeme trochou oleje, grilujeme 3 minuty z jedné strany, obrátíme, přiložíme sýr a grilujeme z druhé strany. Těsně před dokončením opečeme ... Pokračovat »

  • ""Doopravdy"" pravý guláš

    Hovězí maso → Na másle osmahneme na jemno nakrájenou cibuli,při zlatávé barvě na ní nasypeme na drobné kousky nakrájené maso a necháme opéci,zalijeme trochou vývaru,přidáme sůl papriku, majoránk ... Pokračovat »

  • Závitky se sardelovou pastou

    Hovězí maso → Hovězí plátky očistěte a pořádně naklepejte. Z jedné strany je pak pomažte sardelovou pastou. Tu buď koupíte v tubě v obchodě, nebo si ji můžete vyrobit rozemletím sardelek (v obch ... Pokračovat »

  • Carpaccio - Hovězí

    Hovězí maso → 1. Rukolu opláchneme a necháme okapat. 2. Na pracovní desku natáhneme 30 cm potravinářské fólie. Na ni položíme medajlonek masa, zakryjeme druhým kusem fólie a opatrně, hladkou st ... Pokračovat »

  • Hovězí kostky na víně

    Hovězí maso → Hovězí maso nakrájíme na kostky. Osolíme a opepříme. Na rozpáleným sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso a ze všech stran maso osmažíme. Přidáme nakrájený česnek, kečup ... Pokračovat »

  • Nadívané hovězí

    Hovězí maso → Maso lehce naklepeme,osolíme, opepříme. Na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené žampiony, na hrubo nastrouhanou mrkev a hrášek. Podusíme do měkka, osolíme a ... Pokračovat »

  • Srdcový guláš

    Hovězí maso → Srdce rozkrojíme, zbavíme blan a žilek, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Drobně pokrájené cibule osmahneme na tuku, vložíme na ni nakrájené srdce, poprášíme moukou, zprudka ... Pokračovat »

  • Nudle s hovězím masem

    Hovězí maso → Nudle nalámeme na kratší kusy, vložíme do hrnce s vařící vodou a necháme v ní asi 5 minut. Pak je scedíme a propláchneme studenou vodou. Cibulku nakrájíme na kolečka, maso na nudl ... Pokračovat »

  • Pravý biftek

    Hovězí maso → Maso ze svíčkové nakrájíme na silné plátky 4 cm, mírně naklepeme a plátek tak zvětšíme a snížíme. Poté maso jen osolíme, opepříme a zprudka opečeme z obou stran na rozpáleném oleji ... Pokračovat »

  • Falešná argentinská roláda

    Hovězí maso → Plát masa mírně naklepeme,osolíme, opepříme, posypeme argentinským kořením, potřeme hořčicí, položíme plátek sýra, slaninu, cibuli nakrájenou na kolečka, papriku a navrch opět plát ... Pokračovat »

  • Masová hnízdečka

    Hovězí maso → Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a z každé strany zprudka opečeme na oleji. Pak na každý plátek masa rozklepneme vejce a na mírném ohni necháme dojít. Ke konci va ... Pokračovat »

  • Guláš podle Martina

    Hovězí maso → Maso nakrájíme na stejné kousky, cibuli nakrájíme na větší kostky. Na troše oleje osmažíme cibuli, jakmile začne zlátnout, přidáme maso a grilovací koření. Necháme na prudkém ohni ... Pokračovat »

  • Hovězí závitek

    Hovězí maso → Plátky masa na okrajích nařízneme a dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Na části sádla osmahneme polovinu drobně nakrájené cibule dozlatova, přidáme na kostky nakrájený šunkový sa ... Pokračovat »

  • Bifteky jinak

    Hovězí maso → Maso nakrájíme na silnější plátky ,osolíme, opepříme, naklepeme. Do kastrolu dáme olej , vrstvu nakrájené cibule na kolečka, vrstvu plátků masa na ně opět cibuli , opět maso a stř ... Pokračovat »

  • Steak ze svíčkové

    Hovězí maso → Plátky masa opepříme. Na pánev nalijeme olivový olej, necháme ho rozpálit. Do rozpáleného oleje vložíme plátky masa a pečeme z každé strany 2-4 minuty (záleží jak máme silný plát m ... Pokračovat »

  • Mňamkové kotletky

    Hovězí maso → Kotlety lehce naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a zprudka opečeme, potom kotlety vyjmeme a na tuku z kotlet opečeme nakrájenou cibuli, pokrájené žampiony a lehce pod ... Pokračovat »

  • Hovězí kapsa

    Hovězí maso → Plátky ze strany prořízneme, naklepeme, vnitřky vysypeme koriandrem, vložíme 1/2 feferonky, plátek sýra, česnek a kousek slaniny, sepneme párátke a na rozpáleném oleji necháme z ob ... Pokračovat »

  • Roštěnka na minutku

    Hovězí maso → Na pánvi rozehřejeme trošku olivového oleje. Roštěnku opepříme a na pánvi pečeme jako steak.Z každé strany zhruba 4 minuty (záleží jak máme silný plátek). Po usmažení přendáme na t ... Pokračovat »

  • Hovězí pečeně

    Hovězí maso → Hovězí maso omyjeme, osušíme a prošpikujeme slaninou. Potřeme marinádou ze sušené hořčice, dijonské hořčice, pepře a trošky oleje. Zprudka ho opečeme na trošce oleje. Vyjmeme, do z ... Pokračovat »

  • Tatarák

    Hovězí maso → Svíčkovou naškrábeme nožem,přendáme do mísy. Osolíme, opepříme. Přidáme na jemno nasekanou cibuli, prolisované stroužky česneku, mletou papriku, kečup, sojovou omáčku, worcesterovo ... Pokračovat »

Následující →


Poslední přidané recepty

Pár rad a tipů

Newsletter



Nejoblíbenější recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku


    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci