Dnes je Pátek 19.4.2024 a svátek má Rostislav | V databázi máme 4 808 receptů


Jelení maso

Jelení maso není sice až tak křehké jako maso srnčí, ale o to má výraznější chuť.  Snadno ho poznáme podle jeho tmavočervené, až černohnědé barvy.

Ohodnoťte článek "Jelení maso"

Stav hlasování: 2.6/5 (106 hlasů celkem)

Komentáře ke článku

K tomuto článku je celkem 1 komentář

26.06.2011 v 21:30 zaslal bleska

křehké maso

Abych měla maso křehké, tak ho nakládám do majolky či tatarky – je pak opravdu křehčí a šťavnatější. Funguje to – viděla jsem to na stránkách Hellmanns, nedůvěřivě prověřila a teď už nic jiného nepraktikuju:)

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci