Hovězí Steak (Steak z hovězího masa)
před 15 roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 18 komentářů přečteno 352 833×
Hovězí libové maso (roštěnka, svíčková) Koření dle chuti (Sůl, na hrubo mletý pepř)
Ohodnoťte recept "Hovězí Steak (Steak z hovězího masa)"
Komentáře k receptu
K tomuto receptu je celkem 18 komentářů
Myslím, že by stačilo. Osobně neberu nic od Tescomy a Tefalu. Několikrát mě zklamaly.
Hezký článek, ale jedna věc je velmi smutná. Autor, který tento článek zveřejnil si bez mého svolení a bez přidání zdroje původu přivlastnil text, který mu napatří a de facto je chráněn autorským zákonem, nebot je to text z mé knihy. Domnívám se, že když už někdo chce psát o vaření a přípravě steaků (což není zrovna snadné téma), měl by mít nějaké zkušenosti nebo trochu taktu k původnímu autorovi a změnit přinejmenším slovosled článku a nekopírovat. Všem mohu doporuči navštívit tento článek, který je původní a nejzajímavější ze všeho je i připojená diskuze, kde se o umění přípravy steaků a bifteků dozvíte opravdu všechno. Díky, pěkný den Šárka Š. http://dolcevita.blog.cz/0703/hovezi-steak-beefsteak-beef-steak-biftek
Hezký článek, ale jedna věc je velmi smutná. Autor, který tento článek zveřejnil si bez mého svolení a bez přidání zdroje původu přivlastnil text, který mu napatří a de facto je chráněn autorským zákonem, nebot je to text z mé knihy. Domnívám se, že když už někdo chce psát o vaření a přípravě steaků (což není zrovna snadné téma), měl by mít nějaké zkušenosti nebo trochu taktu k původnímu autorovi a změnit přinejmenším slovosled článku a nekopírovat. Všem mohu doporuči navštívit tento článek, který je původní a nejzajímavější ze všeho je i připojená diskuze, kde se o umění přípravy steaků a bifteků dozvíte opravdu všechno. Díky, pěkný den Šárka Š. http://dolcevita.blog.cz/0703/hovezi-steak-beefsteak-beef-steak-biftek
Recept je dobrý, pouze to chce fakt dobrou pánev, která dobře vede teplo, aby se steaky pořádně udělali.. použil jsem Tefalku a maso bylo trochu tužší a jeden ze strávníků, který je na steaky opravdu zaměřený mi sdělil, že vše super, ale chce to pořádnou pánev (nebo gril), aby se dosáhlo správné teploty..
Recept je dobrý, pouze to chce fakt dobrou pánev, která dobře vede teplo, aby se steaky pořádně udělali.. použil jsem Tefalku a maso bylo trochu tužší a jeden ze strávníků, který je na steaky opravdu zaměřený mi sdělil, že vše super, ale chce to pořádnou pánev (nebo gril), aby se dosáhlo správné teploty..
A kde byl problem? Ja delal casto tu chybu, ze jsem steak pekl moc dlouho a pak byl suchej a tuhej. JBal jsem se, aby nebyl syrovej. Jak to dopadlo u Vas?
A kde byl problem? Ja delal casto tu chybu, ze jsem steak pekl moc dlouho a pak byl suchej a tuhej. JBal jsem se, aby nebyl syrovej. Jak to dopadlo u Vas?
Tak jsem dělala T-bone a vůbec se mi nepovedl. Kde jsem asi udělala chybu?
Tak jsem dělala T-bone a vůbec se mi nepovedl. Kde jsem asi udělala chybu?
prase je michal
Jsem tlustý prase michal a sežeru všechno CHRO CHRO
prase je michal
Jsem tlustý prase michal a sežeru všechno CHRO CHRO
Teda klobouk dolu. Klaplo to hned na poprvé a steak byl fakt super. Na to, že jsem začátečník, tak jsem byl pochválen :o))
Teda klobouk dolu. Klaplo to hned na poprvé a steak byl fakt super. Na to, že jsem začátečník, tak jsem byl pochválen :o))
Díky za recept! Vyzkoušeno a skoro už nemusím na steak do své oblíbené restaurace :-)
Díky za recept! Vyzkoušeno a skoro už nemusím na steak do své oblíbené restaurace :-)
Přidejte Váš komentář
Reklama
Pánev za 500
Myslíte že by stačila tahle? Cena je super na tu litinu až si myslím až moc http://www.mkuchyne.cz/cz-detail-521246-grilovaci-litinova-panev-ctyrhrana-ryhovana.html