Celozrnný chléb z domácí pekárny
před 13 roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 1 komentář přečteno 19 038×
100 ml kefíru 250 ml vody sůl 2 lžičky olivového oleje lžička cukru 200 g pšeničné celozrnné mouky 150 g žitné celozrnné mouky jemné 30 g pšeničných klíčků 130 g hladké mouky 10 g droždí
Ohodnoťte recept "Celozrnný chléb z domácí pekárny"
Reklama
a co zdroj receptu?
Chce to uvádět zdroj receptu, je to základem slušnosti.
http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/chleby_-slane-zaviny/70_-celozrnny.html
Pokud jste chleba skutečně dělal (pekl), musel jste přisypnout lžíci žitné celozrnné, pže Vám v receptu chybí Bramborák v prášku a určitě máte pouze kupovaný kefír (tedy mírně řidší) a ne jako já, domácí.
Ale tento recept jsem si dala dohromady a několikrát vyzkoušela do vyladění já, ne Vy.